UberEATS promo code / kortingscode

Goed nieuws voor heel Nederland: met de UberEATS promo code krijg je nu 10 euro korting op je eerste bestelling. Je betaalt bovendien geen bezorgkosten.

€ 2,50 gratis UberEATS promo code: eats-nxl46r

ubereats-pizza

Hoe gebruik ik deze promo code van UberEATS?

  1. Installeer de app via Google Play of de App Store.
  2. Open de app en klik linksboven op het menu/hamburger icoontje.
  3. Kies promo code.
  4. Vul hier deze UberEATS kortingscode in: eats-nxl46r
  5. Je krijgt nu 5 euro tegoed in je account, geldig voor je eerst bestelling.
  6. Je kunt nu binnen Nederland alleen in Amsterdam gebruikmaken van deze code.

Gratis eten met UberEATS promo code

Door deze promo code te gebruiken krijg je 5 euro korting op je bestelling in Amsterdam. Bestel je voor minder dan 5 euro? Nog beter. Je eet dan zelfs helemaal gratis. Je hoeft namelijk ook voor de bezorging niks te betalen. Enige wat je hoeft te doen is deze UberEATS promo code / kortingscode in te vullen: eats-nxl46r.

Waar komt UberEATS vandaan?

ubereats-tapasUberEATS is een nieuw initiatief van Uber Nederland. Zoals ze eerst met de uber taxi de markt voor taxi’s hebben wakkergeschud, willen ze nu hetzelfde doen in de markt voor eten thuisbezorgen. Beginnend in Nederland vanuit Amsterdam, maar in tientallen steden wereldwijd is het al een succes. Vast niet in de laatste plaats doordat je dus je eerste bestelling kunt plaatsen met zo’n 5 euro kortingscode.

Wissel deze UberEATS promocode in: eats-nxl46r

Wat kun je met je code bestellen?

ubereats-spareribsNiet heel erg verrassend, maar je kunt hier vooral eten bestellen. Wat dan weer wel opvallend is, wanneer je door het aanbod in de app kijkt: de kwaliteit. Er is veel gedaan om het eten mooi te presenteren. Hiermee onderscheidt UberEATS zich echt van de simpele bezorgrestaurants. Verder zien we heel veel gezonde gerechten terug. Handig dus wanneer je een keer wat anders wil dan een pizza. Bestel bijvoorbeeld eens een luxe mediteraans broodje, uiteraard mét een kortingscode / promocode van UberEATS.

€ 2,50 gratis UberEATS tegoed met promo code: eats-sjemu

Update november 2016: eigen ervaring met UberEATS

De eerste bestellingen zijn gedaan. Wat we ervan vinden? Oké, even zonder subjectief te zijn: geweldig! De bezorgers staan super snel voor je deur. Soms zelfs al binnen 20 minuten. En dat voor een tas met gratis eten dankzij de promotiecode. Dat heb ik ze bij Thuisbezorgd en Justeat echt nog nooit zien doen. Sterker, die doen helemaal niet aan promo codes. De bestellingen worden gebracht in een nette papieren tas van UberEATS. De bestellingen worden zó netjes afgeleverd, dat je de tas eigenlijk weer mee terug zou kunnen geven voor hergebruik. Ook bij UberEATS zie je weer dat Uber een bedrijf is met kijk op het milieu. MVO, ofwel, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maar dan echt. Niet omdat ze graag zo’n uitstraling willen, maar omdat dit in het DNA van de onderneming zit.

Verwacht je bezorger fooi?

Altijd lastig: hoeveel fooi geef je een bezorger. Ik vond een euro altijd wel netjes. Toch leken bezorgers het daar vaak minder mee eens te zijn. En als ze dan niet tevreden zijn, waarom zou je dan nog extra betalen? Of zijn ze dan volgende keer wat trager bij je deur? Deze problemen heb je niet meer met UberEATS. Je mag natuurlijk fooi geven als je dat wil, maar het wordt niet verwacht, ook al krijg je dus 5 korting op je eerste bestelling met de promotiecode van deze pagina.

Hoe wordt je eten bezorgd?

Zodra je bestelling is geplaatst kun je via je app bijhouden waar het zich bevindt. In eerste instantie natuurlijk bij de plek waar je hebt besteld. Vaak moet je bestelling nog worden bereid. Of in ieder geval worden gepakt. Vervolgens haalt een bezorger van UberEATS het op. Vanaf dat moment krijg je een melding op je telefoon: de UberEATS bezorger is onderweg. Net zoals je met een Uber taxi gewend bent, kun je via de app je bezorger volgen. Erg handig als je bijvoorbeeld nog wat wil doen, maar eerst wil weten hoeveel tijd je nog hebt. Zodra de bezorger voor de deur staat krijg je een nieuwe melding via de app: de UberEATS bezorger is gearriveerd. Je zal zien dat enkele seconden later de bel gaat. Eet smakelijk!

Vul nu deze UberEATS promo code t.w.v. € 2,50 in: eats-sjemu