Uber promo code

Nieuw: UberEATS

Heb jij UberEATS al geprobeerd? Dat is eten laten bezorgen van de lekkerste restaurants. Probeer het nu zelf met de UberEATS promo code.


We hebben goed nieuws voor heel Nederland. Met de Uber promo code krijg je 5 euro gratis reistegoed. Het tegoed van de promo code is in Nederland te gebruiken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Maar ook in andere eurolanden kun je het gebruiken. Kost je eerste rit minder dan 5 euro? Dan hoef je dus niks te betalen. Reis je verder en kost het meer? Dan krijg je 5 euro korting op de ritprijs.

€ 5 gratis Uber tegoed met code: ubercheapo

 

Gratis taxi met de Uber promo code

Wil jij de Uber taxi ook eens uitproberen? Dankzij de Uber promo code maak je nu gratis kennis!

Uber is een super handige taxidienst in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag waarbij je met de app op je smartphone een taxi kan bestellen. Je eerste rit bij Uber kan zelfs gratis zijn, want als je nu de app downloadt en je registreert krijg je met de Uber promo code maar liefs € 5,- reistegoed op je account, helemaal voor niks!

Promotiecode met hogere waarde?

We komen regelmatig promo codes tegen die claimen meer dan 5 euro tegoed te geven. Dat klopte ooit wel, maar nu niet meer. Als je wat beter kijkt zie je dat de teksten waar de code in vermeld worden lang geleden zijn geschreven. Destijds gaf Uber nog 5 euro en soms zelfs 30 euro tegoed uit. Inmiddels is de waarde van deze codes ook naar beneden bijgesteld  naar 5 euro. In sommige gevallen is de code zelfs helemaal verlopen en dus niet meer geldig.

€ 5 gratis Uber tegoed met code: ubercheapo

Gebruik een promo code met de juiste valuta voor gebruik in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Als je op het internet zoekt naar promo codes kom je al snel op een Amerikaanse site uit. Niet zo gek ook, want Uber is daar een stuk groter dan in Nederland.

Belangrijk om te weten is dat je het reistegoed alleen kunt gebruiken wanneer het dezelfde valuta heeft als waarmee je afrekent. Simpel gezegd: euro-tegoed geef je in een euroland uit, dollars in Amerika. Dat is op zich best jammer, want promo codes in dollars zijn vaak meer waard dan die in Nederland. Ben je van plan om naar Amerika te gaan? Dan kun je wel een Uber promocode in dollars gebruiken. Let er wel op dat je dit tegoed helemaal opmaakt voordat je weer naar Nederland komt.

Extra voordelig of juist extra luxe?

Zelfs als je niet in Amsterdam of Rotterdam woont, is de kans groot dat je al van de Uber taxidienst gehoord hebt. Uber wordt steeds populairder; wat nog geen 5 jaar geleden als app voor San Francisco begon is uitgegroeid tot een taxidienst die in bijna 130 wereldsteden beschikbaar is! De kracht van Uber is dat het zo ontzettend handig is; je kunt gewoon met je smartphone een taxi bestellen en hoeft geen contant geld bij je te hebben. Daarbij kies je voor een voordelige, basis taxi of juist de luxe variant. Dus vind jij de gewone taxi’s te duur en vind je het onzin om in een Mercedes rondgereden te worden, dan bestel je gewoon een alledaags model van UberPOP. Hou je juist wel van een beetje luxe en wil je graag in stijl vervoerd worden? Dan is UberLUX echt iets voor jou!

€ 5 gratis Uber tegoed met code: ubercheapo

Handigheidjes van de Uber-app

De app van Uber is datgene wat het gebruik van de taxidienst zo makkelijk maakt. Het maakt niet uit wat jouw locatie is, als je de app opent, zie je meteen op het kaartje waar zich op dat moment de beschikbare taxi’s bevinden. Via hetzelfde kaartje kan je ook zien waar de door jouw bestelde taxi is om zo in te schatten hoe lang het nog duurt voordat hij (of zij) er is. Gemiddeld is de ophaaltijd overigens tussen de 5 en 15 minuten. In de app kan je ook het telefoonnummer van chauffeur opzoeken, mocht je bijvoorbeeld de exacte aankomsttijd van de taxi willen weten.

Uber tegoed wordt verrekend met de ritprijs

Bij het aanmelden heb je  je creditcard aan je account gekoppeld. Daarom hoef je nooit contant geld bij je te hebben voor de taxi. Ben je op de plaats van bestemming gekomen, dan wordt het verschuldigde bedrag automatisch van je creditcard afgeschreven. Heb je je aangemeld met de Uber promo code, dan wordt eerst de € 5,- die je middels de actiecode cadeau hebt gekregen, gebruikt. Als het bedrag voor je eerste rit meer dan € 5,- is, dan wordt het resterende bedrag van je creditcard afgeschreven.

Overigens kan je met de app ook een gezamenlijke betaling doen, in het geval dat je met meerdere personen reist. Dan wordt het bedrag van alle betreffende credit cards afgeboekt.

Met je app kan je altijd, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar, over een taxi beschikken. In principe kan je op het moment dat je een taxi nodig hebt er een bestellen. Moet je echter een trein halen of zelfs het vliegtuig als je je naar Schiphol laat brengen met een Uber taxi, dan is het slim om een kwartier van te voren alvast te bestellen; je weet dan zeker dat je op tijd komt.

Nu extra voordelig met de Uber promo code

Overtuigd? Probeer Uber dan een keer uit. Waarschijnlijk ben je helemaal over de streep getrokken na je eerste rit.  Zet de app in ieder geval alvast op je mobieltje en meld je gratis aan bij Uber. Vergeet vooral niet de Uber promo code, ubercheapo, in te vullen om op je eerste rit 5 euro korting te krijgen. Wij wensen je alvast een goede reis!