UberPOP breidt uit naar Rotterdam en Den Haag

Er is veel te doen geweest de afgelopen tijd over Uber, maar dat heeft het bedrijf er niet van weerhouden om te investeren in de service richting klanten. Vanaf 4 december 2014 investeert UberPOP ook in Rotterdam en Den Haag. Bovendien kiest Uber voor Amsterdam als tweede thuishaven.

Het stimuleren van treingebruik in de Randstad

Door de invoer van UberPOP in Rotterdam en Den Haag, krijgt de reguliere taxibranche flinke concurrentie. Uber wil vooral het treingebruik binnen de Randstad stimuleren. Veel mensen kiezen niet voor de trein als vervoersmiddel aangezien de weg naar de eindbestemming vaak niet gemakkelijk te bereiken is. De taxi’s van Uber kunnen er echter voor zorgen dat dit probleem niet langer aanwezig is. Het oproepen van de taxi’s van Uber gaat gemakkelijk via de applicatie op de smartphone, waardoor dit probleem uit de wereld kan worden geholpen. Zelf proberen? Registreer je dan nu en maak gebruik van onze uber promo code voor Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

De ontwikkeling van Uber applicaties in Amsterdam

Het ontwikkelteam van de applicatie vestigt zich vanaf nu in Amsterdam. Door de applicaties van Uber verder te ontwikkelen in Nederland, profiteren veel mensen hiervan. Dit betekent namelijk flink wat werkgelegenheid in de hoofdstad van Nederland. Momenteel werken er zo’n 10 mensen voor Uber in Amsterdam en het plan is om dit elk half jaar te gaan verdubbelen.

You may also like...