Uber voor zakelijke klanten

business-456757_640

Als drukke ondernemer is mobiliteit en flexibiliteit van het grootste belang. Je wilt je makkelijk kunnen verplaatsen, niet lang hoeven wachten, niet te veel betalen en zeker niet te lang bezig zijn met een parkeerplaats zoeken. De oplossing hiervoor ligt binnen handbereik. De naam van die oplossing is Uber, een taxiservice die aan al die wensen voldoet. Deze dienst is daarmee een geweldige oplossing voor de zakelijke gebruiker.

Uber Zakelijk

Uber heeft een speciale dienst opgezet voor de zakelijke klant. Dit platform biedt enorm veel voordelen. Geen rompslom meer met bonnetjes, geen contact geld en altijd overzichtelijk voor o.a. de boekhouder welke ritten er zijn gemaakt. Bovendien kun je met Uber for Business zelf bepalen op welke tijden jouw medewerkers kunnen rijden. Zo behoud je zelf volledig de controle. Bovendien heb je in 6 continenten, 56 landen en meer dan 300 steden altijd een taxi binnen handbereik. Dat aantal zal de komende tijd nog flink uitbreiden.

Tijd is geld

De zakenman heeft het druk en aan één ding een chronisch tekort: TIJD. Naast het gemak van het feit dat je niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats voor je auto, is een bijkomend voordeel dat je niet zelf hoeft te rijden. Je kunt in alle rust op de achterbank je bespreking voorbereiden, nog wat notities nalezen of je zakelijk mails behandelen. Sommige auto’s die voor UberLUX rijden hebben zelfs gratis WiFi.

De Uber app

Aanmelden voor Uber is heel eenvoudig. Download de Uber app op je smartphone en maak direct gebruik van de diensten van Uber. Je regelt voortaan alles via je mobiele telefoon, met een paar klikken is jouw vervoer geregeld en word je op een vakkundig en professionele manier door de drukke stad gereden naar jouw afspraken. Je hoeft voortaan niet meer op zoek naar een beschikbare parkeerplaats. De binnenstad is voor jou altijd bereikbaar en je bent geen grote bedragen aan parkeergeld meer kwijt. Dat dan nog even los van het feit dat je tegenwoordig op veel plaatsen maar maximaal één of twee uur mag parkeren.

Hoe werkt het?

Wanneer de app is geïnstalleerd op je smartphone is het vervolgens heel eenvoudig. Wanneer je vervoer nodig hebt, wordt via de telefoon jouw locatie bepaald en krijg je direct een melding van de chauffeur die het dichtst bij is. Op die manier heb je hele korte wachttijden en ben je heel flexibel. Het is tenslotte vaak moeilijk vooraf te voorspellen hoe lang je afspraak of vergadering duurt.Het betalen gaat volledig automatisch via de app, je hebt dus geen contact geld meer nodig. Via de app worden de bedragen gewoon via je creditcard betaald. Van het gebruik van Uber krijg je vervolgens een overzichtelijke factuur toegestuurd, waar de ritten gespecificeerd staan weergegeven. Op die manier is het makkelijk in je boekhouding op te nemen.

Volop keus: POP, BLACK, LUX

mercedes-587557_640

Bij Uber kun je kiezen uit verschillende opties voor de wijze waarop je vervoert wilt worden. Je hebt keuze uit de UberBLACK, UberLUX of het nieuwe UberPOP. Wil je echt helemaal in stijl naar een belangrijke afspraak of zakenrelatie, dan kies je voor luxe vervoer met een heel chique model. Je wordt opgehaald in een Mercedes S klasse, BMW 7 serie of gelijkwaardige auto. Jet betaalt iets meer dan voor UberBLACK, maar daar krijg je ook zeker extra luxe voor terug.

Uber is ook geschikt voor jouw medewerkers

Heb je medewerkers in dienst die ook met enige regelmaat vervoer nodig hebben, dan is vervoer via Uber ook zeker het overwegen waard. Natuurlijk gelden dezelfde voordelen: niet meer op zoek hoeven naar schaarse en dure parkeerplaatsen en altijd op tijd op de afspraak. Daarnaast is het gebruik van Uber waarschijnlijk al snel goedkoper dan een leaseauto. Op die manier heb je binnen jouw bedrijf geen heel wagenpark nodig, daarmee bespaar je veel geld op jaarbasis. Naast de besparing ben je op die manier ook bewust bezig met duurzaamheid binnen jouw bedrijf. Iets wat in deze tijd ook zeer gewaardeerd wordt door jouw klanten.

Uber is internationaal

Uber is een internationaal bedrijf en actief in 50 landen over de hele wereld. In meer dan 250 steden over de hele wereld kun je gebruik maken van Uber. Noord-, Centraal en Zuid Amerika, Azië, Europa, Afrika en het Midden Oosten zijn de werelddelen waar Uber actief is. En het aantal steden groeit gestaag, waardoor jouw mobiliteit steeds groter wordt. Dit maakt Uber ook de oplossing voor mensen die veel moeten reizen voor hun werk. Via de service van Uber wordt je keurig van het vliegveld gehaald en op plaats van bestemming gebracht.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website Uber.com. Daar lees je alle mogelijkheden en voorwaarden van deze dienst. Liever gelijk aanmelden met een persoonlijke account? Maak dan gelijk van de promocode van Uber. Je krijgt dan de eerste rit tot 20 euro helemaal gratis.

You may also like...