Met Uber van en naar een festival – 1e keer gratis

festival

Het festival is afgelopen. Je bent uitgeput van een dag feesten, maar de zwaarste horde komt nog: terug naar huis. Met z’n allen wordt je door dranghekken geleid. Treinen zitten overvol. Fietsen is geen optie, gezien de afstand en je status. Taxi’s zijn er wel, maar die vragen allemaal de jackpot. Zelfs als je er één vanuit de centrale laat komen is het nog maar de vraag of hij je vindt…

Tips om van het festival gehaald te worden door Uber

Herkenbaar? Dit hoeft nu niet meer. Door via Uber een taxi te bestellen wordt je gegarandeerd opgehaald. Tenminste, als je je aan een paar belangrijke regels houdt:

  • Bestel de Uber het liefst vanaf een door de chauffeur makkelijk te bereiken plek.
  • Ga niet tussen duizenden mensen staan, maar zonder je af. Zo zie jij de taxi aankomen. En nog belangrijker, de chauffeur ziet jou.
  • Let goed op dat de GPS de exacte plek aangeeft waar je staat. Het kan nog weleens voorkomen dat de GPS afwijkt, vooral tussen gebouwen in.
  • Wil je helemaal zeker zijn dat de taxi jou kan vinden? Maak dan gebruik van de gratis optie om te bellen. Zo bespreek je met de chauffeur waar je staat en hoe hij/zij je herkent.

Na het festival staat er een flesje Uber water voor je klaar

Is je Uber aangekomen, dan hoef je niet te dringen bij de deur. Jij hebt ‘m besteld, dus jij wordt meegenomen. En je vrienden natuurlijk. Helemaal mooi is dat een UberBLACK of UberLUX altijd een flesje water voor je heeft klaarstaan. Komt dat even gelegen na een mooie dag festivallen;)

Gratis Uber proberen

Heb je nog nooit met Uber gereist? Probeer het dan nu de eerste keer gratis. Wanneer je je nu aanmeldt, krijg je de eerste rit helemaal gratis, tot een maximum van 20 euro. Is het duurder, dan betaal je alleen het deel boven de 20 euro. Klik hier om de 20 euro Uber promo code op te halen.

You may also like...