Met de Uber taxi van en naar het vliegveld

Maak je weleens een citytrip binnen Europa of ga je regelmatig naar het buitenland op vakantie? Bijvoorbeeld naar een wereldstad zoals Stockholm, Barcelona, Berlijn of Praag? Overweeg dan eens om via de website van KLM een Uber taxi te bestellen die je naar je eindbestemming brengt.

Een Uber taxi bestellen bij KLM

Voor reizigers is het nu mogelijk om een taxi van Uber te bestellen via de website van KLM. Tot een paar maanden geleden was deze samenwerking ondenkbaar, maar in augustus 2014 heeft Uber besloten om zijn API open te stellen voor derde partijen. Daardoor werd de integratie met de KLM-website mogelijk en daar kun jij optimaal van profiteren.

Stippel de route uit tussen twee locaties en kies de taxiservice die bij jou past

Met deze dienst van KLM en Uber kun je een route uitstippelen tussen twee locaties. Houd er rekening mee dat er wel een afstandslimiet is. Nadat je de route hebt uitgestippeld, krijg je direct de prijs en de reisduur in beeld. Het fijne is dat deze mogelijkheid niet alleen in Nederland beschikbaar is, maar ook in andere steden waar je gebruik kunt maken van de Uber taxi service. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen voor UberPOP, UberBLACK of UberLUX. Uiteraard maak je een keuze die bij jou past.

Vanuit Amsterdam of Rotterdam naar het vliegveld gebracht worden

Natuurlijk kun je hier in Nederland ook de keuze maken om naar de airport gebracht te worden met een taxi van Uber. Met een druk op de knop word je binnen enkele minuten opgehaald en kun je op weg gaan naar de airport. Dit is een ideale optie als je in Amsterdam of Rotterdam woont of vanaf het Centraal Station naar The Hague Airport of Schiphol Airport gebracht wilt worden. Binnen enkele minuten ben je dan op het vliegveld en kun jij je reis verder vervolgen.

Vervolg je reis vanaf het vliegveld naar je hotel met een Uber taxi

Natuurlijk kun je via de website van KLM ook een Uber taxi bestellen als je vliegtuig landt in Parijs, Londen of Praag en zo naar je hotel worden gebracht. Inmiddels is Uber actief in meer dan 50 landen wereldwijd, dus maak er gerust gebruik van! Bovendien zijn er vaak Uber promo codes beschikbaar die je kunt gebruiken. Daardoor wordt een taxirit nog een stuk voordeliger. Genoeg reden dus om bij het boeken van je vliegtickets direct een Uber taxi te regelen. Dat belooft extra plezier tijdens je vakantie of citytrip naar het buitenland!

You may also like...